ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιοί είμαστε;

Η Natural Market δημιουργήθηκε 12 χρόνια πριν και είναι μια φυτική εταιρία με έδρα την αθήνα και θεσσαλονίκη και προσφέρει φυσικά - φυτικά προιόντα για να καταπολεμήσετε και να βοηθήσετε όλες τις παθήσεις σας χωρίς παρενέργειες και κινδύνους. Επιπλέον η εταιρία μας προσφέρει όλα τα ορθοπεδικά είδη υγείας καθώς και βιβλία, παιδικά παιχνίδια, ηλεκτρονικά είδη, είδη γυμναστικής, φόρμες σάουνας και είδη αδυνατίσματος, μπιζού, είδη γραφείου, οικιακά σκεύη, φωτιστικά, ωρολόγια και φυτικά καλληντικά για όλα τα γυναικία γούστα.

Πώς στέλνονται και πώς θα παραλάβω τα προϊόντα;

Τα προϊόντα στέλντονται μέσω ΕΛΤΑ ή Γενική Ταχυδρομική με κούριερ σε όλη την Ελλάδα στην πόρτα σας ή διαφορετικά στο αντίστοιχο κατάστημα ΕΛΤΑ στον τόπο σας. Το προϊόν φεύγει απο εμάς την ίδια μέρα με την παραγγελία σας και βρίσκεται στην πόρτα σας μετά απο 2-3 εργάσιμες μέρες.

Υπάρχουν έξοδα αποστολής;

Τα έξοδα αποστολής σε όλες τις παραγγελείες ανεξάρτητα από την ποσότητα είναι 5 ευρω. Τα έξοδα αποστολής δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του προιόντος.

Τι προϊόντα προσφέρετε;

Κάθε προϊόν που προσφέρουμε είναι καθαρά φυτικό - φυσικό εγγυημένο και ελεγμένο απο την Ευρωπαική Ένωση από διεθνείς οργανισμούς υγείας, καθώς μάλιστα είναι ενημερωμένα στον ΕΟΦ. Για τον λόγο αυτό τα προϊόντα δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό και δεν προκαλούν παρενέργειες.

Εισάγουμε αποκλειστικά αλόυ βέρα με 100% φυσικό χημό, μπότοξ σε κρέμα προσώπου, υαλουρονικό οξύ και σπα όλων των ειδών. Επίσης πολλά αντικαρκινικά φυτικά προιόντα τα οποία βοηθούν κατά των όγκων και καρκινικών κυτάρων.

Πώς θα βρω τις δοσολογίες για το κάθε προϊόν;

Στο κούριερ υπάρχει ειδικό φυλλάδιο με αναλυτικές οδηγίες για την δοσολογία, ειδικές διευκρυνήσεις καθώς και τα συστατικά του προιόντος που έχετε παραγγείλει.

Μπορώ να συνεργαστώ μαζί σας;

Ναι, τηλεφωνήστε μας στο 2310 - 264264 για:
Να γίνετε αντιπρόσωπος των προιόντων μας στην πόλη - κοινότητα - νομό.
Να ανοίξετε δικο σας κατάστημα όπου θελετε με τα δικά μας προιόντα.
Να ασχοληθείτε μόνον σε πωλήσεις προιόντων μας ως ντήλερ.

Μπορουμε να σας διαθέσουμε προς συνεργασία:

  • Συμπληρώματα διατροφής για όλες τις ασθένειες
  • Βιταμίνες
  • Φυτικά καλλυντικά
  • Ορθοπεδικά είδη

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με εσάς;

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερώτημα μην δυστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο 2310-264264  ή στο 2310-260990